Timebestilling: Telefon +47 755 50 600

OM MEG

Jeg er tidligere overlege ved Kvinneklinikken i Bodø, og i januar 2011 overtok jeg gynekolog Arne Schiefloe sin mangeårige privatpraksis.
Jeg er veldig glad i faget mitt som spenner over et vidt felt; fra ung til eldre kvinne i alle livets faser. Det er viktig for meg å lytte til kvinnene og gi god omsorg og behandling.
Jeg flyttet fra Kristiansund til Tromsø i 1986 for å studere medisin og har også deler av min spesialistutdanning derfra. Siden den gang har jeg bodd her Nord og er stolt av å ha blitt nordlending! Jeg har også bodd og arbeidet i Lofoten i 3 år, og alle mine 5 barn er født og oppvokst i landsdelen. Jeg er glad i friluftsliv, idrett og fotografering.

Jeg var ansatt ved Kvinneklinikken i Bodø fra 2000 til jeg ønsket å starte med privatpraksis i 2011, og jeg har svært god kommunikasjon med mine kolleger ved Nordlandssykehuset Bodø hvor pasienter oftest henvises fra meg for videre utredning og behandling når dette kreves.


Din Gynekolog er en del av legesenteret "Leger I Nord". Legesenteret består av fastlegene Kine Kalstad, Michael Haugen, Jonne Kalstad, Marcus Vold og meg.
"Leger I Nord" har kontor i 3. etasje, City Nord kjøpesenter. Vi har fire dyktige og trivelige helsesekretærer; Malin Holmen Bjørnstad, Christina Vaag, Silje Savjord og Nina Nilsen.